ʻO nā pono o ka mālama ʻana i ka mīkini pana kī

2022-04-29

1. E nānā mau i ka hāʻule ʻana o nā mea like ʻole i loko o kamīkini kī kī, a hoʻomaʻemaʻe iā ia i ka manawa e pale ai i ke keakea ʻana o kēlā me kēia loulou lawe ʻana mai ka hana ʻana i nā mea pale i ka lako.

2. E hoʻomākaukau pono i nā moʻolelo moʻokāki ma waena o nā limahana ma mua o ka nānā ʻana.

3. Hana i ka nānā lua omīkini kī kīi kēlā me kēia hoʻololi, ʻo ia hoʻi: nā papa kiaʻi, nā ʻili, nā impellers, nā pale pale, nā lima kuhikuhi, nā papa wili a me nā ʻāpana lole ʻē aʻe, a hoʻololi iā lākou i ka manawa inā loaʻa nā pilikia.

4. e nānā i ka hoʻohui ʻana o nā ʻāpana uila o kamīkini kī kī, e nānā pono inā hemo nā kī, a hoʻopaʻa i ka manawa.

5. E nānā mau i ka hoʻopiha ʻana i ka aila o kēlā me kēia ʻāpana o kamīkini kī kīkū i nā koi.

6. Ke kiai kino keena o kamīkini kī kīpono e nānā i kēlā me kēia lā, a inā he poino, pono e hoʻololi koke.

7. Kamīkini kī kīpono e nānā i ka hopena hoʻomaʻemaʻe i kēlā me kēia manawa. Inā loaʻa kekahi mea ʻino, pono e hoʻōki koke ʻia, a pono e hoʻokō ʻia ka nānā holoʻokoʻa o nā mea hana.

8. Ma mua o ka hoʻohuli ʻana i kamīkini kī kī, Pono nā limahana e nānā inā paha nā hoʻololi like ʻole o ke keʻena hoʻomalu o kanā mīkini kī kīaia i nā kūlana hoʻonohonoho pono, a laila e hoʻohuli i ka mīkini, i mea e pale aku ai i ka hana hewa ʻole, ka pōʻino i ka uila a me nā mea hoʻonohonoho mīkini, a hoʻopilikia i nā mea hoʻonohonoho.

shot blasting machine


  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy