Q32 Hoʻopau ʻia ka hana ʻana o ka mīkini pahu pahu pahu pahu

2022-11-24

I nehinei, ua hoʻopau mākou i ka hana ʻana oQ32 moʻo crawler type pana pahū mīkini, He huahana prototype a e waiho ʻia i loko o kā mākou lumi hoʻohālike no ka poʻe kūʻai aku e kipa a hoʻomaopopo i ke kaʻina hana o ka mīkini pana kī.




ʻO kēia ʻano mīkini pana kī ʻana he mea kūpono ia no ka hoʻolei liʻiliʻi a me ka hana ʻana i nā mea hana i makaʻu ʻole i ka hui ʻana. I loko o ke keʻena pahū, e ʻōwili nā mea hana me ka mea kolo, a i ka manawa like, e pīpī ka turbine puhi i ke kila kila i ka ʻili o ka mea hana no ka hoʻomaʻemaʻe. Lawe ʻia ka pana kila i hoʻohana ʻia e ka wili a me ka elevator i ka mea hoʻokaʻawale no ka hoʻokaʻawale ʻana, a komo hou ke kila kila maʻemaʻe i ka turbine puhipuhi no ka hana hou ʻana.


Inā he mau nīnau kāu e pili ana i ka mīkini pana kī, e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou a e pane mākou iā ʻoe i loko o 24 mau hola.

  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy