Pōmaikaʻi o Crawler Shot Blasting Machine

2022-12-13

Mīkini hoʻoheheʻe kiʻi ʻano ʻano kolohoʻohana i ka cantilever type centrifugal sand blasting machine, me ke kihi projection nui, kiʻekiʻe ka pono a ʻaʻohe kihi make. ʻO ke ola lawelawe lōʻihi a me ka hana maʻalahi; ʻO ke ala ʻaʻahu pale pale e hoʻemi i ka hui ʻana a me ka pōʻino i ka mea hana, a hoʻemi i ka walaʻau o ka mīkini; Hoʻohana ka mīkini hoʻoheheʻe ʻana i ka DMC pulse backwash bag kānana, a ʻoi aku ka haʻahaʻa o ka hoʻokuʻu ʻana o ka lepo ma mua o nā lula aupuni. Hoʻomaikaʻi nui kēia maʻamau i ke kaiapuni hana o nā mea hana.


He mea maʻalahi ke kumu hana o ka mīkini hoʻoheheʻe ʻana i ke ʻano o ka crawler type, akā he nui nō hoʻi nā helu koʻikoʻi. Ma hope o ka hoʻohui ʻana i ka helu o nā mea hana i ʻōlelo ʻia i loko o ke keʻena hoʻomaʻemaʻe, e pani i ka puka, e hoʻomaka i ka mīkini, e hoʻokele i nā mea hana ma o ka wili, e hoʻomaka e hoʻololi, a laila e hoʻolei i ka mīkini sandblasting i ka wikiwiki.

Hoʻokumu nā projectiles i ke ʻano o ka peʻahi a hahau like i ka ʻili o ka mea hana no ka hoʻomaʻemaʻe. ʻO nā projectiles i hoʻolei ʻia a me nā ʻāpana one e kahe mai nā lua liʻiliʻi ma ke ala a hiki i ka conveyor screw ma lalo, a hoʻouna ʻia i ka elevator ma o ka conveyor screw. Hoʻokaʻawale ʻia ka hopper i ka separator no ka hoʻokaʻawale ʻana.

Hoʻokomo ʻia ke kinoea lepo lepo i loko o ka ʻohi lepo ma o ka peʻahi, kānana i ka ea maʻemaʻe a hoʻokuʻu ʻia i ka lewa. Hoʻokuʻu ʻia ka lepo o ka mīkini hoʻoheheʻe ʻia i ka pahu ohi lepo ma lalo o ka ʻohi lepo ma o ka lewa, a hiki i nā mea hoʻohana ke wehe mau.



shot blasting machine


  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy