Ua pau ka hōʻike hoʻāʻo o Q385 catenary shot blasting mīkini a ke hoʻouna ʻia nei

2021-06-21

Ma hope o ka holo hoʻāʻo o ka catenary q385mīkini pahū pahūKauoha ʻia e kahi mea kūʻai aku Lūkini ua hoʻopau ʻia ma Iune 4, ua hoʻouna mākou i ka mea kūʻai aku i kahi hōʻike hoʻokolohua holo holoʻokoʻa o kēiamīkini pahū pahū. Ua māʻona loa ka mea kūʻai aku me ka lawelawe a me nā lakohana a mākou i hoʻolako ai. Ma hope o ka heluhelu ʻana i ka moʻolelo holo hoʻokolohua Ua ʻōlelo ka mea kūʻai aku hiki iā mākou ke hoʻouna pololei i nā huahana me ka nānā hou ʻole ʻia.


 

Ke hoʻouka nei nā limahana i ka puhi pupuhikukuna uila

 

 

             ʻO ka hoʻouka ʻana e kokoke ana e hoʻopau, mākaukau e hoʻouna aku i Rukia

 

 

Hoʻomaopopo ʻia kēia catenary mīkini pahū pahū equipmentHoʻohana ʻia no ka hoʻomaʻemaʻe ʻili o nā ʻāpana metala kuʻihao, kahi e hoʻomoe ai ke kumu no ke kaʻina hana pena aʻe. kēiamīkini pahū pahūmanaʻo ʻia e hōʻea i Rūsia e ke kai. I ka nīnau ʻia ʻana no ke aha i koho ai ʻo ia i nā pono hana o Puhua Heavy Industries i waena o nā mea he nuimīkini pahū pahūnā hui, pane ka mea kūʻai aku iā Puhuas laulaha mua-kuai ana a ma hope o-ke kūʻai akuʻana lawelawe a me nā kumu kūʻai-kūpono huahana hoʻohauʻoli nei iā ia. Ma hope o ke kipa kino ʻana i ka hale hana ʻo Puhua, hoʻonoho i kahi kauoha a hōʻike i ka makemake no ka hana lōʻihi.

 

 

Heluhelu hou aʻe

 

Q385 catenary mīkini pahū pahū test run


  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy