Nā pōmaikaʻi o ka roller conveyor shot shot blasting machine

2021-07-09

Roller conveyor shot blasting mīkinikūpono ia no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā ʻano cast āpau a me nā hoʻohenehene makaʻu ʻole i nā hoʻokuʻi a me nā ʻili. He pono kūpono ia no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ke koena o ke one a me ka unahi o ka oxide ma ka ʻili o nā mea hana i loko o nā hale hana hoʻomaʻamaʻa wela. Hoʻokomo nui ʻia ia i nā pahu, nā mea hoʻokaʻawale, nā blasters kī, nā lewa, nā kaʻa hoʻemi a me nā mea ʻē aʻe.

1. Lawe i ke ʻano kaulana o ka lua ʻole, nāna e mālama ka uku kūkulu o ka hoʻokumu kahua.

2. Hoʻonohonoho ʻia ka hoʻonohonoho o ke kino o ka lumi pahū a me ka mea pahū pahū ma hope o ke kamepiula ʻekolu dimensional hōʻeuʻeu euction simulate, i uhi pono ka ʻāpana o ka kahe projectile i ka ʻili o ka mea hana, a hoʻolei ʻia nā mea papahana i ka papa o ka mea hana i nā ʻaoʻao āpau i ka manawa like.

3. Hiki i ka cantilever centrifugal shot blasting device me ke kiʻekiʻe wikiwiki e hiki ke hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ka hoʻomaʻemaʻe a loaʻa ka maikaʻi o ka hoʻomaʻemaʻe maikaʻi.

4. Loaʻa i ka mīkini i kahi manaʻo hoʻolālā novel, ke ʻano compact, a me ka hoʻohana maʻalahi a me ka mālama ʻana.

  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy